Українська

Нотатки, що самознищуються: видаляються після першого прочитання

Деякі повідомлення не повинні зберігатися. З опцією «Видалити після першого прочитання» нотатка видаляється із сервера в ту мить, коли її відкривають.

Відкрити блокнот

Як це працює

  1. Напишіть нотатку. Вставте або введіть повідомлення.
  2. Позначте «Видалити після першого прочитання». Цю опцію знайдете в розділі «Шифрування та інші параметри».
  3. Поділіться посиланням. Хто відкриє його першим, прочитає нотатку, а потім її не буде.

Ще конфіденційніше

Передавайте пароль іншим каналом, ніж посилання, наприклад посилання поштою, а пароль телефоном.

Поширені запитання

Що станеться, якщо ніхто не відкриє нотатку?

Вона буде видалена автоматично після завершення обраного терміну.

Чи можу я побачити, що нотатку прочитали?

Нотатку могли прочитати, видалити або строк її дії міг минути. Відкриття одноразової нотатки витрачає її.

Чи може оператор прочитати нотатку, видалену після прочитання?

Нотатки з паролем або приватним посиланням шифруються у вашому браузері й не читаються без пароля чи повного посилання.

Інші посібники